Stresszoldó jóga tanfolyam

relaxáció, a szív feszültségeinek oldása

A legtöbben nem tudjuk kivonni magunkat a stresszt okozó élethelyzetekből, de az viszont már korántsem mindegy, hogy mit kezdünk feszültségeinkkel, ill. azokkal a stressz-hormonokkal, amelyek hosszabb távon terhelik, mérgezik a szervezetünket. A túl sok kezeletlen stressz nemcsak kimeríti erőtartalékainkat, hanem sok esetben depressziót vagy különböző betegségeket is okoz.

A tanfolyamon olyan egyszerű, hatékony módszereket ismerhetsz meg, amelyek segítségével nagyobb magabiztossággal tudod kezelni életedben a stresszt, ill. segíted a szervezetedet újraprogramozni, regenerálódni.

A válogatott stresszoldó ászanák, légzőgyakorlatok, relaxációk együttesen oldják a feszültséget, a szorongást és a belső béke állapotához vezetnek. Különböző lazító technikákat tanítok, amelyek közül megtalálhatod azokat, amelyek számodra a leginkább működnek. Elméleti megközelítéseket adok, melyekkel nagyobb tudatosságra tehetsz szert a mindennapokban.

Kiknek ajánlott:

  • ha úgy érzed túl sok a rohanás az életedben, és egyszerre több fronton is teljesítened kell
  • gyakran érzed kimerültnek magad
  • nehezen alszol el, és /vagy éjjel könnyen felébredsz
  • sokat aggódsz, szorongsz
  • ha az alábbi problémákkal küzdesz: migrén, derékfájdalom, magas vérnyomás, emésztési zavarok, túlsúly, enyhe depresszió…stb.

A tanfolyam célja az, hogy minél több olyan eszközt adjon a kezedbe, amellyel nagyobb rugalmasságra tehetsz szert, könnyebben visszarendeződj, ha kibillentél, és hatékonyan töltődj amikor arra szükség van.

A tanfolyamra kezdő gyakorlók is jelentkezhetnek.

Alkalmak száma: 6. Egy alkalom 2 órás, fél óra elmélet, a többi gyakorlás.

Időpontok, helyszín: hamarosan. Várható kezdés: 2021 október.