Jógaórák

Jóga Szentendrén és online. Az alábbi órákon jógázhatsz velem:

HétfőKedd CsütörtökPéntek
 8:00-9:00
Hatha flow online
(Riverside Jóga Stúdió)
18:00-19:30
Stresszoldó jóga Szünetel!
Riverside Jóga Stúdió 
18:00-19:30
Online
stresszoldó jóga
   
Jóga Szentendrén és online, Bejelentkezés: matai.judit@gmail.com, +36 30 338 9673

Online jóga

Jelenleg az óráimhoz online lehet csatlakozni. Ha szeretnél jógázni velem, akkor kérlek jelentkezz be és küldöm a további tudnivalókat.

Stresszoldó jóga:

A jóga tudománya bőséges eszköztárat ad kezünkbe a stressz megelőzéséhez és káros hatásainak mérsékléséhez, legyőzéséhez. Stresszoldó óráimon a cél az, hogy minél több olyan gyakorlatot és technikát sajátíts el, amik aztán a hétköznapokban is veled lesznek és alkalmazni tudod őket, egyre többször és több helyen.

Az ászanákkal erősítjük, harmonizáljuk az idegrendszert, rugalmasabbá tesszük, javítjuk a gerinc állapotát, növeljük a szervek vérellátását, összességében ellenállóbbá tesszük szervezetünket a stressz káros hatásaival szemben.

A légzőgyakorlatokkal mélyítjük, finomítjuk a légzést, javítjuk a fizikai és a mentális közérzetet.

A relaxációs technikákkal oldjuk a feszültségeket az izmokban, az elmében és segítjük a szervezet öngyógyító, regeneratív folyamatait.

Az óráim bárki számára látogathatóak, nem igényelnek jógás előképzettséget. Igyekszem könnyített és nehezített verziókkal testre szabni a gyakorlatokat, hogy minél élvezetesebbek legyenek.

Stresszoldó óráim után felfrissülve, magabiztosan és nyugalommal feltöltődve térhetsz vissza a mindennapokba. Szeretettel várlak!

Hatha flow:

Kellemesen áramló, energetizáló gyakorlás, ami átmozgatja az egész testet és felkészít a napi kihívásokra. Napüdvözlet variációk és reggeli gyakorlatsorok, gerinc átmozgatások, nyújtások és a végén rövid relaxáció. Indítsd jól a napod, összeszedetten, felszabadultan és magabiztosan.

Jóga Szentendrén

Riverside Jóga Stúdió Szentendre:

Jóga Szentendrén

Cím: RiverSide jóga stúdió, Szentendre, Barackvirág lakópark, Ady E. u. 86.

Bejelentkezés: Mivel a férőhelyek száma korlátozott, ezért ha nem rendszeresen jársz, kérlek mielőtt jössz, mindenképp jelentkezz be.

Stresszoldó tanfolyam: Rendszeresen tartok stresszoldó jóga tanfolyamokat, amennyiben szeretnél értesülni ezek időpontjairól, kérlek iratkozz fel hírlevelemre.


Órák árai:

Riverside Jóga stúdió: 1 alkalom / 90 perc: 2400 Ft, 5 alkalmas bérlettel: 10 600.-Ft

Online jóga: 1 alkalom / 90 perc: 1500.-Ft, 60 perc / 1000.-Ft